Kanapébolt - az online kanapéáruház

Baja kanapé
Baja kanapé
177 999 Ft

Baja kanapé

Baja kanapé
Baja kanapé
Baja kanapé
Baja kanapé
Baja kanapé
Baja kanapé
Baja kanapé
Baja kanapé
Baja kanapé
Baja kanapé

A Baja kanapé az egyszerűség és az egyedi díszítések ötvözete, otthonos és elegáns benyomást kelt a nappaliban. Az háttámlát és a karfát stílusos gombok díszítik. Kiegészítője lehet egy lenyűgöző ülőke is, mely lábtartóként, asztalkaként is funkcionálhat. Tíz féle szövetszínnel, és bükk, vagy dió faszínnel rendelhető.

A Baja ágyazható kanapé egyedülálló designnal rendelkezik, univerzális elrendezésének és méreteinek köszönhetően szabadon integrálható mind a kisebb, mind a nagyobb térrel rendelkező nappalikba.

Változat
3 sz.
177 999 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Baja kinyitható kanapé nagyon praktikus és univerzális: jól működik a kisebb és a nagyobb belső terekben is. Egyszerű és elegáns, ugyanakkor igényes gombokkal, és keskeny kafákkal rendelkezik.

Rendelhető Smart szövetekkel, melyek Easy Clean, vízzel könnyen tisztítható szövetek, vagy vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkező huzatok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Vendégágy

Ez a modell "vendégággyal" rendelkezik (a fotel nem ágyazható). Ez azt jelenti, hogy a lent dedikált mechanizmus segítségével egy alvófelületet hozhat létre az alváshoz. Fontos, hogy a teljes felület hasonló rugalmassággal rendelkezik, amely félig rugalmas és félkemény.

Az alvófelület mérete kb 110 cm X 195 cm. 

 

Fali automata / Click-Clack rendszer

Az ágy funkciót a "Fali Automata" vagy "Click-Clack" rendszer biztosítja. Az automata gép lehetővé teszi a bútorok falhoz helyezését, illetve a vendégágy kinyitását anélkül, hogy a háttámlát elmozdítanánk a faltól. A kinyitható kanapét az ülés felemelésével nyithatjuk ki, amíg meghalljuk a jellegzetes kattanó hangot. Egy speciális mechanizmus egy pillanat alatt előre billenti a kanapé mozgatható részét.

Ágyneműtároló

Könnyen nyitható és zárható szerkezetű tároló.

Hullámrugók

Ezek népszerű, széles körben használt rugók, amelyek vízszintes "cikk-cakk" alakúak, miközben függőlegesen ívesek. Kiváló minőségű habokkal kombinálva kellemes kényelmet és tartósságot nyújtanak.

Komforthab

A habot nagy kényelem, rugalmasság és viszonylag nagy keménység, ugyanakkor a tartósság és az ellenállás jellemzi.


Az árak megjelenítéséhez kérjük válasszon változatot, illetve kategóriát.

A huzat színét a legördülő menüből választhatja ki.

 


A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm

A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatréKecinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást Kecretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Szélesség (cm)
216
Mélység (cm)
87
Magasság (cm)
93
Ágyazható
igen
Ágyrendszer típusa
Wall-System Click-Clack
Cikkszám
KBBAJA1
A vásárlás után járó pontok
8 900 Ft
Easy Clean technológia
A modell rendelhető Smart szövetekkel, melyek nagyon könnyen, vízzel tisztítható Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.
EASY CLEAN
A technológia megkönnyíti a szövetek tisztítását A szövet kikészítése nanorészecskéken alapul, amelyek összetétele nagyon hatékonyan gátolja a szennyeződés behatolását. 
Ennek eredményeként a legnehezebb foltok tisztítószerek nélkül is eltávolíthatók. Az EASY CLEAN technológiával a foltokat egyszerűen vízzel vagy szappanos vízzel lehet eltávolítani. Ketchup, kávé vagy akár tollfoltok könnyen eltávolíthatók. Easy Clean technológia bemutató:
VÍZLEPERGETŐ
technológia, amely megakadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását
A szövetet speciális védőfóliával vonják be, amely vízálló réteget hoz létre, amely véd a folyadékok gyors felszívódása ellen. Ahelyett, hogy azonnal felszívódna, a víz kondenzálódik az anyag felületén.
Ez időt ad arra, hogy puha ruhával vagy papírtörlővel finoman töröljük le a kiömlött folyadékot. Vízlepergető szövet bemutató:

KISÁLLAT-BARÁT A SOLAR kollekció ötvözi az EASY CLEAN és a PET FRIENDLY funkcionalitást.
Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az állatok szőrének egyszerű eltávolítását, miközben megakadályozzák, hogy azok behatoljanak az anyagba.