Kanapébolt - az online kanapéáruház

Moduláris

Bútorok a nappaliban. Moduláris kanapék tökéletes otthonába
A jelenleg kapható társalgó ülőbútorok stílusukban annyira változatosak, hogy senkinek sem okozhat gondot a tökéletes ülőgarnitúra kiválasztása. Ülőgarnitúráink számos lehetőséget kínálnak, hatalmas konfigurációs lehetőséggel párosítva. Tekintse meg a legjobb ajánlatainkat, és válasszon ágyazható és relax modulásis kanapéink közül akár 1000 féle színből!

 


37termék
 

Kényelmesen ül?

Az élet egyik legnagyobb érzése, ha hátradőlhet és lazíthat kedvenc kanapéjában. Ezért készítettük el a kézi készítésű moduláris garnitúrák lenyűgöző választékát, amelyekben csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy Ön a legjobb ülőhelyet kapja a házban. Általában több, mint 1000 szövet közül választhat, akár könnyen, vízzel tisztítható Aqua Clean és Easy Clean, továbbá vízlepergető és égéskésleltetett, valamint kisállatbarát huzatokból a különböző stílusok széles skálája révén olyan ülőbútort hozhat létre, amely éppen megfelelő az Ön számára.

Aludjon és üljön pazar stílusosan...

Aludni vagy ülni? Miért ne tenhetné mindkettőt széles kanapé- és kihúzható ágyainkkal? Tökéletesek a ház vendégei számára! Elkötelezettek vagyunk a kényelmes kanapék és kihúzható ágyak kollekciójának létrehozásában, amelyek éppoly kényelmesek, mint stílusosak.

Ha valami kompaktabbat keres, nézze meg kis kanapéágyainkat, ha pedig valamivel nagyobbra vágyik, akkor böngésszen a nagy ágyazható szófáink kínálatában.

A kapható lounge ülőgarnitúrák nagyon változatos méretű és formájú ülésekkel, karfákkal és háttámlákkal rendelkeznek. A formák tucatjaival és a kárpitanyagok széles választékával, különböző színekben és mintázatokban igazán egyedi elrendezést hozhat létre.

Különösen érdekesek a geometrikus formájú modern modellek, amelyek formáját néha a háttámlák, a kartámaszok és az oldalak lekerekített vonalai lágyítják. Üléseiket puha párnák díszítik, amelyek nemcsak a pihenés kényelmét növelik, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöznek a bútoroknak. A moduláris kanapék és a sarokülőgarnitúrák sokszor nap használatra alkalmas ággyal, vagy alkalmi fekhellyel is rendelkezhetnek, valamint sok modellnél elérhető az elekrtomos relax funkció is. Sok modelll a fejtámla dőlésszögének beállításával (akár 7 fokozatban is), valamint akár ülésmélység-állítással is fel van szerelve.

A legnépszerűbb társalgógarnitúrák színei univerzálisak és semlegesek, így könnyen illeszthetők stílusosan eltérő belső terekhez. A meleg színtónusok dominálnak. Leggyakrabban bézs, barna és ekrü, valamint földszínek láthatók. Az ülések és a háttámlák általában nélkülözik a díszítést, bár előfordul, hogy a boltokban találhatunk steppelt, steppelt vagy eredeti varrással ellátott modelleket.

Válogasson kedvére webshopunkban: csak új termékeket mutatunk be benne!

Szűrés
Szélesség (cm)
31 - 363
Mélység (cm)
21 - 247
Magasság (cm)
16 - 95
Ágyazható
Ágyrendszer típusa