Kanapébolt - az online kanapéáruház

Moduláris

Bútorok a nappaliban. Moduláris kanapék tökéletes otthonába
A jelenleg kapható társalgó ülőbútorok stílusukban annyira változatosak, hogy senkinek sem okozhat gondot a tökéletes ülőgarnitúra kiválasztása. Ülőgarnitúráink számos lehetőséget kínálnak, hatalmas konfigurációs lehetőséggel párosítva. Tekintse meg a legjobb ajánlatainkat, és válasszon ágyazható és relax modulásis kanapéink közül akár 1000 féle színből!

 


 

Kényelmesen ül?

Az élet egyik legnagyobb érzése, ha hátradőlhet és lazíthat kedvenc kanapéjában. Ezért készítettük el a kézi készítésű moduláris garnitúrák lenyűgöző választékát, amelyekben csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy Ön a legjobb ülőhelyet kapja a házban. Általában több, mint 1000 szövet közül választhat, akár könnyen, vízzel tisztítható Aqua Clean és Easy Clean, továbbá vízlepergető és égéskésleltetett, valamint kisállatbarát huzatokból a különböző stílusok széles skálája révén olyan ülőbútort hozhat létre, amely éppen megfelelő az Ön számára.

Aludjon és üljön pazar stílusosan...

Aludni vagy ülni? Miért ne tenhetné mindkettőt széles kanapé- és kihúzható ágyainkkal? Tökéletesek a ház vendégei számára! Elkötelezettek vagyunk a kényelmes kanapék és kihúzható ágyak kollekciójának létrehozásában, amelyek éppoly kényelmesek, mint stílusosak.

Ha valami kompaktabbat keres, nézze meg kis kanapéágyainkat, ha pedig valamivel nagyobbra vágyik, akkor böngésszen a nagy ágyazható szófáink kínálatában.

A kapható lounge ülőgarnitúrák nagyon változatos méretű és formájú ülésekkel, karfákkal és háttámlákkal rendelkeznek. A formák tucatjaival és a kárpitanyagok széles választékával, különböző színekben és mintázatokban igazán egyedi elrendezést hozhat létre.

Különösen érdekesek a geometrikus formájú modern modellek, amelyek formáját néha a háttámlák, a kartámaszok és az oldalak lekerekített vonalai lágyítják. Üléseiket puha párnák díszítik, amelyek nemcsak a pihenés kényelmét növelik, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöznek a bútoroknak. A moduláris kanapék és a sarokülőgarnitúrák sokszor nap használatra alkalmas ággyal, vagy alkalmi fekhellyel is rendelkezhetnek, valamint sok modellnél elérhető az elekrtomos relax funkció is. Sok modelll a fejtámla dőlésszögének beállításával (akár 7 fokozatban is), valamint akár ülésmélység-állítással is fel van szerelve.

A legnépszerűbb társalgógarnitúrák színei univerzálisak és semlegesek, így könnyen illeszthetők stílusosan eltérő belső terekhez. A meleg színtónusok dominálnak. Leggyakrabban bézs, barna és ekrü, valamint földszínek láthatók. Az ülések és a háttámlák általában nélkülözik a díszítést, bár előfordul, hogy a boltokban találhatunk steppelt, steppelt vagy eredeti varrással ellátott modelleket.

Válogasson kedvére webshopunkban: csak új termékeket mutatunk be benne!

Szűrés
Szélesség (cm)
31 - 390
Mélység (cm)
21 - 253
Magasság (cm)
16 - 95
Ágyazható
Ágyrendszer típusa