Kanapébolt - az online kanapéáruház

Fotel

Fotel a nappaliban
Melyik fotelt válasszam a nappaliba? A hagyományos füles lenne jobb, vagy valami modernebb? Van néhány nagyon jó ötletünk, hogyan rendezzünk be egy nappalit fotellel.
Ez egy olyan ülőbútor, amely gondoskodik a pihenésről, és nagyszerűen mutati egy kanapé vagy sarokgarnitúra mellett. A fotel minden nappaliban működik. Vannak olyan modellek, amelyek kiegészítik a modern és a klasszikus elrendezéseket, de olyan is, amely tökéletes választás lesz egy kis nappaliba, vagy egy tágasabbba. Így választhat hagyományos szárnyas modellt, chesterfieldet vagy egy modern modellt alacsony háttámlával és karfákkal. 


12termék 112

Füles fotel

A modell színválasztéka:
Változat:
Puff
Szélesség (cm):
85
124 999 Ft

A kényelmes pihenés biztosítéka

A karosszékek nagyon kényelmes bútorok, melyeket a pihenést szem előtt tartva hoztak létre. És ebben zseniálisan végzik a dolgukat: tökéletesek kedvenc könyvének olvasásához vagy tévénézéshez. Egy nyugodt déli szunyókálás remek ötlet egy fotelben is. A jelenleg kapható fotelek számos különféle kiegészítő funkcióval vannak felszerelve, amelyek még kényelmesebb pihenést garantálnak: választhat relaxációs funkcióval ellátott modellt elektromos vagy kézi állítási lehetőséggel, amely lehetővé teszi a háttámla és a lábtámasz beállításainak megváltoztatását. Masszázs funkcióval vagy kiegészítő lábtartóval ellátott modellt is vásárolhat, amely hasznos lesz a lábak kényelmes elhelyezéséhez vagy például könyvek olvasásakor. Érdemes megnézni boltunk kínálatát, mert a kínálat folyamatosan változik, és érdemes az Ön számára legmegfelelőbb fotelt keresni a rendelkezésre álló szortimentben. 

Esztétika a nappaliban

A fotel rendkívül érdekes kiegészítője a nappali elrendezésének is, igazi gyöngyszem lehet a belső térben. Érdemes valami eredetit keresni! Választhat ugyanabból a kollekcióból, mint az ülőgarnitúra szett kanapéja, de választhat teljesen más stílust, huzatot és színt is. Egy szürke kanapé egy fehér, piros vagy sárga színűvel is jól fog mutatni. Akárcsak egy egyszerű, modern darab egy klasszikus nappaliban. Egy bézs színű kanapé gyönyörűen mutat egy erős és dinamikus mintázatú karosszékkel (virágok, kockás, csíkos). A nappali bútorok ilyen szokatlan, merészebb kombinációi egyedivé, eredetivé és nagyon széppé teszik a nappalit. 

Ezek a kiváló ülőbútorok többféle stílusban kaphatók: vannak egyszerű, modern formák és modellek a klasszikusabb megoldások szerelmeseinek is. Mindig nyúlhat a hagyományos füles karosszékekhez is, melyeket ma már modernebb változatban is kínálnak, kárpitozhatjuk akár könnyen tisztítható, akár vízzel lemosható Aqua clean szövetekkel, valamint természetes bőrrel vagy ökobőrrel is.

Választékuk óriási, ezért ne felejtsen el olyan modellt választani, amely illeszkedik a nappali teljes elrendezéséhez. Aze egyik modell jól mutat egy kis nappaliban, egy másik pedig egy nagyobban. 

Relaxációs fotel a tudatos esztétáknak - modern, stílusos és pihentető. Magas szintű üléskényelem - időtálló, tetszetős dizájn, stabil felépítés és könnyen kezelhető anyagok jellemzik cégünk modern, minőségi relax funkciós ülőbútorait. Szánjon egy kis időt a kikapcsolódásra. A relax fotellel teljes testében mély ellazulást élvezhet akár munka közben vagy utána. Az ellazult izmokkal és ellazult elmével jobban felkészült lesz a stresszre és a jövőbeli magas követelményekre egyaránt. Szánjon egy kis időt magára relax foteljeinkkel: új energia és egy ellazult test lesz a jutalma!

Szűrés
Szélesség (cm)
78 - 129
Mélység (cm)
78 - 107
Magasság (cm)
74 - 105