Kanapébolt - az online kanapéáruház

Sarokkanapé

Tökéletes sarokkanapék az otthonába
A kanapébolt szófáit kényelmes lakásokba terveztük. Tudjuk, hogy a kanapé nem csak ülőhely: itt élvezi otthona kényelmét és üdvözli a barátait. A sarokkanapéval nagyon hatékonyan tudja kihasználni a helyet anélkül, hogy kompromisszumokat kellene tennie a belső tér kényelmében vagy esztétikai hatásában.
Választhat fix, vagy ágyazható, illetve relax funkcióval rendelkező sarokkanapékat stílusok széles választékából: legyen az modern, klasszikus vagy nordic design.


66termék
 

Kárpitozott sarokgarnitúrák

Akár egyedülálló, akár pár vagy nagycsaládos – tervezze meg kárpitozott ülőbútorait a rendelkezésre álló hely, valamint személyes igényei és kívánságai szerint. Széles huzatválasztékunknak köszönhetően a megfelelő sarok ülőgarnitúra harmonikusan integrálható a nappaliba. Az okosan átgondolt funkciók biztosítják a szükséges pluszt a kényelem és az elégedettség terén.

Egyedi gyártású kárpitozott bútorok, amelyekbe beleszeret
Minden ember más. Ugyanígy a foteljeink, kanapéink és sarokgarnitúráink is. Az Ön testméreteihez és egyéni igényeihez igazodva minden fotel vagy kanapé hihetetlen relaxációs potenciállal rendelkezik. Kárpitozott ülőbútorok - az Ön kanapéja, olyan egyéni, mint az Ön teste. A kanapebolt.hu nagyszerű választékot kínál!

Sarokkanapék - üljön, feküdjön, és takarítson meg helyet
Nincs kényelmesebb, mint egy L-alakú sarokkanapé. Egy sarokülő puha helyet biztosít a lábának, amikor lefekszik egy sarokdíványon: kinyújtott lábbal tévézni nagyon kényelmes a sarokpárnáknak köszönhetően. Az L-alaknak köszönhetően a szoba sarkait is hatékonyabban használhatja, mint egy hagyományos egyenes formával, mivel a sarokok olyan szélesek, mint egy 3 személyes, így a barátok és a család könnyen találnak helyet rajtuk. Első pillantásra egy sarokkanapé általában nagynak tűnik, de kisebb alapterületet igényel, mint a helyiségben elhelyezett több különálló kanapé és fotel. Egy kárpitozott sarokülő optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet, és nem hoz létre holtteret.Tehát ha szeret a tévé előtt szunyókálni, vegyen egy sarokkanapét!

A sarokgarnitúra elegendő helyet biztosít az egész család számára, melyen méretétől függően három-négy személy számára van hely. A kárpitozott sarok nem ok nélkül a családok és a vendégek kedvelt találkozóhelye. Egy sarokelemből és egy-vagy két két azonos vagy eltérő hosszúságú oldalból áll. Egy sarokdívány esetében előnyös lehet, ha az egyik oldalát egy heverő részen hagyjuk kifutni, különösen akkor, ha a nappali nem túl nagy, és egy kicsit több vizuális könnyedségre van szükség. A praktikus elrendezésnek köszönhetően minden személy könnyen hozzáférhet az előtte lévő dohányzóasztalhoz is.

Helyezze el megfelelően a kárpitos sarok ülőgarnitúrát!
Ideális esetben a kárpitozott sarkokat úgy helyezik el, hogy a fűtőtestek, ajtók, ablakok vagy csatlakozások ne takarják el. Mielőtt sarokkanapét vásárolna, meg kell mérnie a szabad falakat, hogy képet kapjon az új kanapé méretéről. A helyszíni körülményektől függően egy kárpitozott sarok szabadon is elhelyezhető a helyiségben. Amennyiben nincs két szabad fala, akkor a kárpitozott sarkot csak az egyik falhoz helyezheti. A szobába kinyúló oldalt célszerű sezlonnak választani, így mindkét oldalról hozzáférhet az ülőfelülethez.

A jó tervezés elengedhetetlen!

A sarok kanapé szinte minden helyiségben elfér, kivéve a nagyon kicsi szobákat. Mindenesetre a sarokkanapé vásárlása előtt ki kell mérni a helyet. Ha saját maga végzi a mérést, javasoljuk, hogy készítse el a nappali méretarányos tervét. Vágja ki a modulokat és a bútordarabokat papírból ugyanabban a méretben, és csúsztassa őket előre-hátra a terven. Ez áttekintést és első benyomást ad a bútor beállítási lehetőségeiről. Érdemes egy kis időt fektetni a tervezésbe, mert utána nagy lesz a csalódás, tudnilik a képzelet sokszor csal. A nagyobb vásárlásokat, így az ülőbútorunk vásárlását is alaposan meg kell fontolni.

A kárpitozott sarokgarnitúra - egy bútordarab sok lehetőséggel
Nem csak egy kárpitozott sarokban ülhet kényelmesen: a még nagyobb kényelem érdekében alvó funkcióval ellátott, kárpitozott sarkokat is vásárolhat. A relaxációs funkcióval vagy ágyfunkcióval ellátott kárpitozott sarkok mellett a hhatalmas U- vagy L-alakú kárpitozott sarkok is remekül szolgálhatnak hálóhelyként a vendégek számára.

Az Ön megbízható partnere a lakberendezésben
Nagyra értékeljük a megbízhatóságot, a hozzáértést, a barátságos tanácsadást és a kiváló minőséget. Nálunk megtalálja, amit keres, igény esetén szállítást és összeszerelést is kérhet.

 

 

Szűrés
Szélesség (cm)
40 - 313
Mélység (cm)
60 - 247
Magasság (cm)
43 - 105
Ágyazható
Ágyrendszer típusa