Kanapébolt - az online kanapéáruház

Bolza fotel

Bolza fotel
Bolza fotel

A Bolza design fotel egyedülálló kialakítású, nagyon kényelmes. A használat kényelmét egy nagyon kényelmes párna és egy megemelt háttámla egészíti ki, amelyen szabadon pihentethetjük a fejünket. Tökéletesen passzol nappalikba és irodákba, valamint szállodai hallokba is.

Részletek

Időtlen tervezésével szokatlan formálya lenyűgöző, mely forgó acél alappal párosul. A Bolza fotel kiváló minőségű szövettel kárpitozzuk, mely a legjobb minőségű plüssszerű szövetből készül. A kényelmet a tökéletesen kontúros háttámla és az ülés egészíti ki.

A fotel méretei:
Magasság: 102 cm
Szélesség: 95 cm
Az ülés mélysége: 82 cm
Ülésmagasság: 42 cm
Ülés: Kárpitozott
Üléshuzat: tkanina
Alap: porral bevont acél / forgó
Karfa: igen

Más anyaggal való kárpitozásért kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm. A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatrészeinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Szélesség
95
Magasság
102
Cikkszám
KBBOL2
A vásárlás után járó pontok
18 000 Ft