Kanapébolt - az online kanapéáruház

Elegáns 3-1-1 ülőgarnitúra

Elegáns 3-1-1 ülőgarnitúra
Elegáns 3-1-1 ülőgarnitúra
Elegáns 3-1-1 ülőgarnitúra
Elegáns 3-1-1 ülőgarnitúra
Elegáns 3-1-1 ülőgarnitúra
Elegáns 3-1-1 ülőgarnitúra

A Elegáns 3-1-1 ülőgarnitúrát a könnyed elegancia írja le. Keskeny karfája miatt kisebb nappalikba ajánljuk. Stílusos forma érdekes kiegészítőkkel, nagyon praktikus, ágyazható modell. Az Elegáns kanapéágyat a formás karfák, illetve karcsú, fa lábak és a háttámla esztétikus varrása jellemzi. Tökéletesen passzol a skandináv stílusban berendezett napplikba is.


Egyedi karaktert kölcsönözhetünk a láb színének változtatásával.


>>a modell SZÍNVÁLASZTÉKA ide kattinva<<

Kategória
Ágyazható
Ágyrendszer típusa
Részletek

A Elegáns kanapé nagyon praktikus és univerzális: jól működik a kisebb és a nagyobb belső terekben is. Egyszerű és elegáns, ugyanakkor finom részletekkel, és keskeny kafákkal rendelkezik.

Rendelhető Smart szövetekkel, melyek Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, valamint Magic Home szövetekkel is, melyek ugyancsak vízzel könnyen tisztítható ( Easy Water Clean), vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Vendégágy

Ez a modell "vendégággyal" rendelkezik (a fotel nem ágyazható). Ez azt jelenti, hogy a lent dedikált mechanizmus segítségével egy alvófelületet hozhat létre az alváshoz. Fontos, hogy a teljes felület hasonló rugalmassággal rendelkezik, amely félig rugalmas és félkemény.

Az alvófelület mérete kb 120 cm X 195 cm. 

 

Fali automata / Click-Clack rendszer

Az ágy funkciót a "Fali Automata" vagy "Click-Clack" rendszer biztosítja. Az automata gép lehetővé teszi a bútorok falhoz helyezését, illetve a vendégágy kinyitását anélkül, hogy a háttámlát elmozdítanánk a faltól. A kinyitható kanapét az ülés felemelésével nyithatjuk ki, amíg meghalljuk a jellegzetes kattanó hangot. Egy speciális mechanizmus egy pillanat alatt előre billenti a kanapé mozgatható részét.

Ágyneműtároló

Könnyen nyitható és zárható szerkezetű tároló.

Bonell rugózat

Hagyományos, évtizedek óta használt rugórendszer, melyet a tartósság és a merev csatlakozások jellemeznek.

Komforthab

A habot nagy kényelem, rugalmasság és viszonylag nagy keménység, ugyanakkor a tartósság és az ellenállás jellemzi.


Az árak megjelenítéséhez kérjük válasszon változatot, illetve kategóriát.

A huzat színét a legördülő menüből választhatja ki.


>>a modell SZÍNVÁLASZTÉKA ide kattinva<<

 


A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm

A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatréKecinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást Kecretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Ágyazható
igen
Ágyrendszer típusa
Wall-System Click-Clack
Cikkszám
KBELEG11
A vásárlás után járó pontok
28 760 Ft
Easy Clean technológia
A modell rendelhető Smart szövetekkel, melyek nagyon könnyen, vízzel tisztítható Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.
EASY CLEAN
A technológia megkönnyíti a szövetek tisztítását A szövet kikészítése nanoréKeccskéken alapul, amelyek ösKectétele nagyon hatékonyan gátolja a Kecnnyeződés behatolását. 
Ennek eredményeként a legnehezebb foltok tisztítóKecrek nélkül is eltávolíthatók. Az EASY CLEAN technológiával a foltokat egyKecrűen vízzel vagy szappanos vízzel lehet eltávolítani. Ketchup, kávé vagy akár tollfoltok könnyen eltávolíthatók. Easy Clean technológia bemutató:
VÍZLEPERGETŐ
technológia, amely megakadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását
A szövetet speciális védőfóliával vonják be, amely vízálló réteget hoz létre, amely véd a folyadékok gyors felszívódása ellen. Ahelyett, hogy azonnal felszívódna, a víz kondenzálódik az anyag felületén.
Ez időt ad arra, hogy puha ruhával vagy papírtörlővel finoman töröljük le a kiömlött folyadékot. Vízlepergető szövet bemutató:

KISÁLLAT-BARÁT A SOLAR kollekció ötvözi az EASY CLEAN és a PET FRIENDLY funkcionalitást.
Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az állatok szőrének egyKecrű eltávolítását, miközben megakadályozzák, hogy azok behatoljanak az anyagba.

Magic Home technológia

A modell rendelhető Magic Home szövetekkel is, melyek ugyancsak vízzel könnyen tisztítható ( Easy Water Clean), vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

MAGIC HOME TECHNOLOGIES

A MAGIC HOME a Fargotex Group innovatív technológiai platformja.

Kiváló minőségű textíliákat készítenek csúcstechnológia felhasználásával. Ez mindenre kiterjed, az egyKecrű tisztítástól kezdve a víztaszító képességen át, lángállóságra. Folyamatosan fejlesztik a Magic Home platformot és intelligens megoldásokat hoznak létre, előre látva az ügyfeleik igényeit.

EASY WATER CLEANING A gyártási szakaszban a szálakat speciális molekulákkal vonják be, amelyek védik a szövetet a piszoktól. Ennek köszönhetően az ösKecs folt gyorsan és hatékonyan megtisztul.

VÍZLEPERGETŐ
A szövet speciális hidrofób bevonattal való hatékony bevonásának technológiája
akadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását, cseppeket hagyva az anyag felületén.
KISÁLLAT-BARÁT
Az ebbe a csoportba tartozó termékeken speciális laboratóriumi vizsgálatokat végeztek a kopás ellenőrzésére a kaparás okozta elszakadás megelőzése érdekében. Nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók.
TŰZÁLLÓ
A tűzbiztonságot növelő technológia. A szövet megfelel
lángállósági előírásoknak, ezáltal minimalizálva a tűz terjedését.
CIGARETTE TEST-PN-EN 1021-1: 2014-12