Kanapébolt - az online kanapéáruház

Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos
608 993 Ft

Hatvan sarokkanapé - jobbos

Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos
Hatvan sarokkanapé - jobbos

A Hatvan U-alakú ágyazható, ágyneműtartós sarokgarnitúra állítható fejtámlákkal, modern formatervezéssel, kiváló kényelemmel és párnázott karfával rendelkezik.

Mérete: 202 cm X 345 cm X 202 cm

Stílusos, kényelmes pihenőhelyről álmodik, miközben berendezi lakását? Győződjön meg róla, hogy a nappali tágas, kárpitozott bútorral van ellátva, amely a megfelelő szintű kényelmet nyújtja pihenés közben - a Hatvan kanapé tökéletes választás lesz, stílusos kivitelben.

Kategória
Szélesség (cm)
Magasság (cm)
Ágyazható
Ágyrendszer típusa
608 993 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Elegancia modern változatban - így jellemezhető a Hatvan sarok ülőgarnitúra, amelyet egy minimalista belső térrel vagy glamour stílusú nappalival rendelkező emberek választanak. A Hatvan U-form sarokkanapé funkcionális ülőbútor, mely hatalmas és kényelmes helyet biztosít nappali használata közben. A modellt olyan funkciókkal láttuk el, amelyek garantálják a maximális kényelmet: széles kafákkal és állítható fejtámlákkal, amelyeknek köszönhetően kényelmesen pihenhet egy fárasztó nap után. Rengeteg helyet biztosít a pihenésre nappal, és még több helyet biztosít az éjszakai alvásra: a könnyen használható ágy-funkciónak köszönhetően 125 cm x 266 cm fekhelyünk lesz. Az ottomán elem nagy tárolójában könnyen elhelyezhető az ágynemű, értékes helyet megtakarítva.

Az ülések kényelmét a hullámrugók és a háttámla kényelmét rendkívül rugalmas hideghab biztosítja.

Rendelhető jobbos és balos állásban, Smart szövetekkel, melyek Easy Clean, vízzel könnyen tisztítható szövetek, vagy vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkező huzatok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Vendégágy

Ez a modell "vendégággyal" rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a fenti dedikált mechanizmus segítségével egy alvófelületet hozhat létre az alváshoz. Fontos, hogy a teljes felület hasonló rugalmassággal rendelkezik, amely félig rugalmas és félkemény.

Az alvófelület mérete kb 125 cm X 266 cm. 

Delfin-rendszer

Az ágy funkciót a Delfin rendszer biztosítja. Ez egy nagyon egyszerű megoldás: csúsztassa ki az alsó fiókot, és húzza meg a fogantyút. Ez automatikusan megemeli az alvó felületet kiegészítő részét.


Hullámrugók

Ezek népszerű, széles körben használt rugók, amelyek vízszintes "cikk-cakk" alakúak, miközben függőlegesen ívesek. Kiváló minőségű habokkal kombinálva kellemes kényelmet és tartósságot nyújtanak.

Nagyon rugalmas hideghab

A poliuretán hab szerkezetének köszönhetően sokkal jobb testtartást, kényelmet és rugalmasságot (szellőzés és rugalmasságot) biztosít. A szokásos habhoz képest a rendkívül rugalmas habot sokkal nagyobb rugalmasság, és hosszabb élettartam jellemzi.

Ágyneműtároló

Könnyen nyitható és zárható szerkezetű tároló.

 

Állítható fejtámlák

Mozgatható fejtámlákkal ellátott modell, amely különleges támaszt biztosít a fej számára, és megkönnyebbülést nyújt a nyaki csigolyáknak és a nyaki izmoknak. A felhasználók a saját preferenciáiknak megfelelően módosíthatják az elrendezésüket.


Az árak megjelenítéséhez kérjük válasszon változatot, illetve kategóriát.

A huzat színét a legördülő menüből választhatja ki.

A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm

A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatrészeinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Szélesség (cm)
345
Mélység (cm)
202
Magasság (cm)
70
Ágyazható
igen
Ágyrendszer típusa
Delfin
Cikkszám
KBHATU3
A vásárlás után járó pontok
30 450 Ft
Easy Clean technológia
A modell rendelhető Smart szövetekkel, melyek nagyon könnyen, vízzel tisztítható Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.
EASY CLEAN
A technológia megkönnyíti a szövetek tisztítását A szövet kikészítése nanorészecskéken alapul, amelyek összetétele nagyon hatékonyan gátolja a szennyeződés behatolását. 
Ennek eredményeként a legnehezebb foltok tisztítószerek nélkül is eltávolíthatók. Az EASY CLEAN technológiával a foltokat egyszerűen vízzel vagy szappanos vízzel lehet eltávolítani. Ketchup, kávé vagy akár tollfoltok könnyen eltávolíthatók. Easy Clean technológia bemutató:
VÍZLEPERGETŐ
technológia, amely megakadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását
A szövetet speciális védőfóliával vonják be, amely vízálló réteget hoz létre, amely véd a folyadékok gyors felszívódása ellen. Ahelyett, hogy azonnal felszívódna, a víz kondenzálódik az anyag felületén.
Ez időt ad arra, hogy puha ruhával vagy papírtörlővel finoman töröljük le a kiömlött folyadékot. Vízlepergető szövet bemutató:

KISÁLLAT-BARÁT A SOLAR kollekció ötvözi az EASY CLEAN és a PET FRIENDLY funkcionalitást.
Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az állatok szőrének egyszerű eltávolítását, miközben megakadályozzák, hogy azok behatoljanak az anyagba.