Kanapébolt - az online kanapéáruház

Klasszik sarokgarnitúra - jobbos
Klasszik sarokgarnitúra - jobbos
437 899 Ft

Klasszik sarokgarnitúra - jobbos

Klasszik sarokgarnitúra - jobbos
Klasszik sarokgarnitúra - jobbos
Klasszik sarokgarnitúra - jobbos
Klasszik sarokgarnitúra - jobbos
Klasszik sarokgarnitúra - jobbos
Klasszik sarokgarnitúra - jobbos
Klasszik sarokgarnitúra - jobbos
Klasszik sarokgarnitúra - jobbos

A Klasszik sarokgarnitúra az eleganciát, és a klasszikus stílust ötvözi. Az ülőbútor hangulatos és meleg karakterrel rendelkezik. A részletekre való odafigyelés jellemzi. Kiegészítője lehet egy, vagy két lenyűgöző fotel is.

A Klasszik ágyazható karfás sarokgarnitúra univerzális elrendezésének és méreteinek köszönhetően szabadon integrálható mind a kisebb, mind a nagyobb térrel rendelkező nappalikba.

Kategória
Szélesség (cm)
Magasság (cm)
Ágyazható
Ágyrendszer típusa
437 899 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Klasszik ágyazható zárt sarokkanapét elegáns, stílusos megjelenés jellemzi. A gyönyörű háttámla, és az alaprész vonnza a figyelmet, ugyanakkor a stílus nagy lehetőségeket nyit a nappali berendezésében. Az Klasszik kinyitható sarokgarnitúra kényelmes és funkcionális. Az ülések kényelmét a hullámrugók és a rendkívül rugalmas hideghab biztosítja. Tökéletesen illeszkedik a klasszikus stílusú otthonokba, így biztosan nappali fókuszponta lesz. Mérete miatt kisebb lakásokba is ajánljuk.

Rendelhető Smart szövetekkel, melyek Easy Clean, vízzel könnyen tisztítható szövetek, vagy vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkező huzatok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Vendégágy

Ez a modell "vendégággyal" rendelkezik (a fotel nem ágyazható). Ez azt jelenti, hogy a lent dedikált mechanizmus segítségével egy alvófelületet hozhat létre az alváshoz. Fontos, hogy a teljes felület hasonló rugalmassággal rendelkezik, amely félig rugalmas és félkemény.

Az alvófelület mérete kb 125 cm X 195 cm. 

Delfin-rendszer

Az ágy funkciót a Delfin rendszer biztosítja. Ez egy nagyon egyszerű megoldás: csúsztassa ki az alsó fiókot, és húzza meg a fogantyút. Ez automatikusan megemeli az alvó felületet kiegészítő részét.

Hullámrugók

Ezek népszerű, széles körben használt rugók, amelyek vízszintes "cikk-cakk" alakúak, miközben függőlegesen ívesek. Kiváló minőségű habokkal kombinálva kellemes kényelmet és tartósságot nyújtanak.

 

Nagyon rugalmas hideghab

A poliuretán hab szerkezetének köszönhetően sokkal jobb testtartást, kényelmet és rugalmasságot (szellőzés és rugalmasságot) biztosít. A szokásos habhoz képest a rendkívül rugalmas habot sokkal nagyobb rugalmasság, és hosszabb élettartam jellemzi.

Ágyneműtároló

Könnyen nyitható és zárható szerkezetű tároló.

 

A huzat színét a legördülő menüből választhatja ki.

 


A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm


A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatréKecinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást Kecretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Szélesség (cm)
243
Mélység (cm)
180
Magasság (cm)
105
Ágyazható
igen
Ágyrendszer típusa
Delfin
Cikkszám
KBKLAL10
A vásárlás után járó pontok
21 895 Ft
Easy Clean technológia
A modell rendelhető Smart szövetekkel, melyek nagyon könnyen, vízzel tisztítható Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.
EASY CLEAN
A technológia megkönnyíti a szövetek tisztítását A szövet kikészítése nanorészecskéken alapul, amelyek összetétele nagyon hatékonyan gátolja a szennyeződés behatolását. 
Ennek eredményeként a legnehezebb foltok tisztítószerek nélkül is eltávolíthatók. Az EASY CLEAN technológiával a foltokat egyszerűen vízzel vagy szappanos vízzel lehet eltávolítani. Ketchup, kávé vagy akár tollfoltok könnyen eltávolíthatók. Easy Clean technológia bemutató:
VÍZLEPERGETŐ
technológia, amely megakadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását
A szövetet speciális védőfóliával vonják be, amely vízálló réteget hoz létre, amely véd a folyadékok gyors felszívódása ellen. Ahelyett, hogy azonnal felszívódna, a víz kondenzálódik az anyag felületén.
Ez időt ad arra, hogy puha ruhával vagy papírtörlővel finoman töröljük le a kiömlött folyadékot. Vízlepergető szövet bemutató:

KISÁLLAT-BARÁT A SOLAR kollekció ötvözi az EASY CLEAN és a PET FRIENDLY funkcionalitást.
Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az állatok szőrének egyszerű eltávolítását, miközben megakadályozzák, hogy azok behatoljanak az anyagba.