Kanapébolt - az online kanapéáruház

Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos
526 834 Ft

Luxus sarokkanapé - jobbos

Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos
Luxus sarokkanapé - jobbos

Az érdekes, állítható háttámlás és fejtámlás Luxus sarokkanapé mind a funkcionalitásával, mind a kivitelezés minőségével lenyűgözi. Érdekes design jellemzi, állítható fejtámlákkal, modern formatervezéssel és kiváló kényelemmel rendelkezik. Kiegészítője lehet egy lenyűgöző ülőke is, mely lábtartóként, asztalkaként, vagy a Luxus sarok ülőgarnitúrát kiegészítve alkalmi fekhelyet hoz létre.

Mérete: 265 cm X 175 cm

A Luxus kanapé univerzális elrendezésének és méreteinek köszönhetően szabadon integrálható mind a kisebb, mind a nagyobb térrel rendelkező nappalikba.

Kategória
Szélesség (cm)
Magasság (cm)
Ágyazható
526 834 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Luxus sarokgarnitúra funkcionális ülőbútor, mely kényelmes helyet biztosít nappali használata közben. A Luxus sarok ülőgarnitúrát tervezésénél olyan funkciókkal láttuk el, amelyek garantálják a maximális kényelmet. A modell egy hasznos és okosan kivitelezett L-alakú kanapé, bármilyen belső térben megállja a helyét. Szilárd felépítése nemcsak magára vonja a figyelmet, hanem hosszú évek használatát is biztosítja. A pontos varrás és a legjobb minőségű kárpitozott anyagoknak köszönhetően kivételesen elegáns megjelenést kölcsönöz a modellnek. A modell innovatív tulajdonsága az állítható mélységű háttámla funkció.

Az ülések kényelmét a hullámrugók és a háttámla kényelmét rendkívül rugalmas hideghab biztosítja. Kompakt méretének köszönhetően tökéletesen megállja a helyét a kisebb nappalikban is.

Rendelhető jobbos és balos állásban, Smart szövetekkel, melyek Easy Clean, vízzel könnyen tisztítható szövetek, vagy vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkező huzatok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Vendégágy

Ez a modell az ülőkével kiegészítvével egy alvófelületet hozhat létre az alváshoz. Fontos, hogy a teljes felület hasonló rugalmassággal rendelkezik, amely félig rugalmas és félkemény.

Az alvófelület mérete kb 140cm X 215 cm. 

Állítható fejtámlák

Mozgatható fejtámlákkal ellátott modell, amely különleges támaszt biztosít a fej számára, és megkönnyebbülést nyújt a nyaki csigolyáknak és a nyaki izmoknak. A felhasználók a saját preferenciáiknak megfelelően módosíthatják az elrendezésüket.


Hullámrugók

Ezek népszerű, széles körben használt rugók, amelyek vízszintes "cikk-cakk" alakúak, miközben függőlegesen ívesek. Kiváló minőségű habokkal kombinálva kellemes kényelmet és tartósságot nyújtanak.

Nagyon rugalmas hideghab

A poliuretán hab szerkezetének köszönhetően sokkal jobb testtartást, kényelmet és rugalmasságot (szellőzés és rugalmasságot) biztosít. A szokásos habhoz képest a rendkívül rugalmas habot sokkal nagyobb rugalmasság, és hosszabb élettartam jellemzi.

 


Az árak megjelenítéséhez kérjük válasszon változatot, illetve kategóriát.

A huzat színét a legördülő menüből választhatja ki.

A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm

A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatrészeinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Szélesség (cm)
265
Mélység (cm)
175
Magasság (cm)
77
Ágyazható
nem
Cikkszám
KBLUXK1
A vásárlás után járó pontok
26 342 Ft
Easy Clean technológia
A modell rendelhető Smart szövetekkel, melyek nagyon könnyen, vízzel tisztítható Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.
EASY CLEAN
A technológia megkönnyíti a szövetek tisztítását A szövet kikészítése nanorészecskéken alapul, amelyek összetétele nagyon hatékonyan gátolja a szennyeződés behatolását. 
Ennek eredményeként a legnehezebb foltok tisztítószerek nélkül is eltávolíthatók. Az EASY CLEAN technológiával a foltokat egyszerűen vízzel vagy szappanos vízzel lehet eltávolítani. Ketchup, kávé vagy akár tollfoltok könnyen eltávolíthatók. Easy Clean technológia bemutató:
VÍZLEPERGETŐ
technológia, amely megakadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását
A szövetet speciális védőfóliával vonják be, amely vízálló réteget hoz létre, amely véd a folyadékok gyors felszívódása ellen. Ahelyett, hogy azonnal felszívódna, a víz kondenzálódik az anyag felületén.
Ez időt ad arra, hogy puha ruhával vagy papírtörlővel finoman töröljük le a kiömlött folyadékot. Vízlepergető szövet bemutató:

KISÁLLAT-BARÁT A SOLAR kollekció ötvözi az EASY CLEAN és a PET FRIENDLY funkcionalitást.
Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az állatok szőrének egyszerű eltávolítását, miközben megakadályozzák, hogy azok behatoljanak az anyagba.