Kanapébolt - az online kanapéáruház

Pápa U-alakú sarokkanapé - balos
Pápa U-alakú sarokkanapé - balos
392 161 Ft

Pápa U-alakú sarokkanapé - balos

Pápa U-alakú sarokkanapé - balos
Pápa U-alakú sarokkanapé - balos
Pápa U-alakú sarokkanapé - balos
Pápa U-alakú sarokkanapé - balos
Pápa U-alakú sarokkanapé - balos
Pápa U-alakú sarokkanapé - balos
Pápa U-alakú sarokkanapé - balos
Pápa U-alakú sarokkanapé - balos

A Pápa U-alakú sarokkanapét az egyszerűség, mégis elegáns formák jellemzik, frissességet visz a nappaliba. A háttámlák kényelmét nagy alakú párnák biztosítják. Az ágyazhatóság, és a két oldalon található tároló nagyon praktikus, mely funkcionalitását biztosítja.

Mérete: 150 cm X 312 cm X 210 cm


Rövidebbik oldal (lábtartós) X középen X hosszabbik oldal (háttámlás)

A Pápa ágyazható U-alakú sarokgarnitúra tágas teret biztosít a családi és baráti összejövetelekhez egyaránt.

Kategória
Szélesség (cm)
Magasság (cm)
Ágyazható
Ágyrendszer típusa
392 161 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Pápa U-Form sarokkanapét elegáns és egyszerű megjelenés jellemzi. A sima és egyenletes felületek nagy lehetőségeket nyitnak a nappali berendezésében. A Pápa kanapéágy kényelmes és funkcionális. Az ülések kényelmét a hullámrugók és a rendkívül rugalmas hideghab biztosítja. Tökéletesen illeszkedik a modern és a retro légkörbe, kifejező dekorációt biztosítva, és a nappali fókuszpontját alkotva.

Rendelhető Smart szövetekkel, melyek Easy Clean, vízzel könnyen tisztítható szövetek, vagy vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkező huzatok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Vendégágy

Ez a modell "vendégággyal" rendelkezik (a fotel nem ágyazható). Ez azt jelenti, hogy a lent dedikált mechanizmus segítségével egy alvófelületet hozhat létre az alváshoz. Fontos, hogy a teljes felület hasonló rugalmassággal rendelkezik, amely félig rugalmas és félkemény.

Az alvófelület mérete kb 130 cm X 285 cm. 

Bonell rugózat

Hagyományos, évtizedek óta használt rugórendszer, melyet a tartósság és a merev csatlakozások jellemeznek.

 

Nagyon rugalmas hideghab

A poliuretán hab szerkezetének köszönhetően sokkal jobb testtartást, kényelmet és rugalmasságot (szellőzés és rugalmasságot) biztosít. A szokásos habhoz képest a rendkívül rugalmas habot sokkal nagyobb rugalmasság, és hosszabb élettartam jellemzi.

Ágyneműtároló

Könnyen nyitható és zárható szerkezetű tároló.

Háttámla profilhab

Ez a fajta töltés állandó rugalmasságot biztosít. Nem szükséges felrázni a megfelelő forma fenntartása érdekében.

 

A huzat színét a legördülő menüből választhatja ki.


A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm


A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatréKecinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást Kecretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Szélesség (cm)
312
Mélység (cm)
210
Magasság (cm)
92
Ágyazható
igen
Ágyrendszer típusa
Automata
Cikkszám
KBPAPU6
A vásárlás után járó pontok
19 608 Ft
Easy Clean technológia
A modell rendelhető Smart szövetekkel, melyek nagyon könnyen, vízzel tisztítható Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.
EASY CLEAN
A technológia megkönnyíti a szövetek tisztítását A szövet kikészítése nanorészecskéken alapul, amelyek összetétele nagyon hatékonyan gátolja a szennyeződés behatolását. 
Ennek eredményeként a legnehezebb foltok tisztítószerek nélkül is eltávolíthatók. Az EASY CLEAN technológiával a foltokat egyszerűen vízzel vagy szappanos vízzel lehet eltávolítani. Ketchup, kávé vagy akár tollfoltok könnyen eltávolíthatók. Easy Clean technológia bemutató:
VÍZLEPERGETŐ
technológia, amely megakadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását
A szövetet speciális védőfóliával vonják be, amely vízálló réteget hoz létre, amely véd a folyadékok gyors felszívódása ellen. Ahelyett, hogy azonnal felszívódna, a víz kondenzálódik az anyag felületén.
Ez időt ad arra, hogy puha ruhával vagy papírtörlővel finoman töröljük le a kiömlött folyadékot. Vízlepergető szövet bemutató:

KISÁLLAT-BARÁT A SOLAR kollekció ötvözi az EASY CLEAN és a PET FRIENDLY funkcionalitást.
Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az állatok szőrének egyszerű eltávolítását, miközben megakadályozzák, hogy azok behatoljanak az anyagba.