Kanapébolt - az online kanapéáruház

Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos
383 691 Ft

Skandi sarokkanapé - jobbos

Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos
Skandi sarokkanapé - jobbos

A kis Skandi sarokkanapé az egyszerűség, az elegancia és az egyedi díszítések ötvözete, modern, retro és skandináv stílusú jegyekkel rendelkezik. A háttámlákon és a karfa oldalán stílusos steppelés, valamint fa, ferde és egyenes lábak díszítik. Kiegészítője lehet egy lenyűgöző fotel, vagy ülőke is, mely lábtartóként, asztalkaként is funkcionálhat.

Mérete: 250 cm X 162 cm

A kis Skandi ágyazható sarokgarnitúra univerzális elrendezésének és méreteinek köszönhetően szabadon integrálható mind a kisebb, mind a ngyobb térrel rendelkező nappalikba.

Kategória
Szélesség (cm)
Magasság (cm)
Ágyazható
Ágyrendszer típusa
383 691 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A kis Skandi sarokkanapét elegáns, klasszikusan skanináv stílusú megjelenés jellemzi. A karcsú lábak vonzzák a figyelmet, a sima és egyenletes felületek nagy lehetőségeket nyitnak a nappali berendezésében. A kis Skandi kanapéágy kényelmes és funkcionális. Az ülések kényelmét a hullámrugók és a rendkívül rugalmas hideghab biztosítja. Tökéletesen illeszkedik a skandináv és a retro légkörbe kifejező dekorációt biztosítva, és a nappali fókuszpontját alkotva. Univerzális szerelhetőség jellemzi! Kisebb lakásokba is ajánljuk.

Rendelhető Smart szövetekkel, melyek Easy Clean, vízzel könnyen tisztítható szövetek, vagy vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkező huzatok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Vendégágy

Ez a modell "vendégággyal" rendelkezik (a fotel nem ágyazható). Ez azt jelenti, hogy a lent dedikált mechanizmus segítségével egy alvófelületet hozhat létre az alváshoz. Fontos, hogy a teljes felület hasonló rugalmassággal rendelkezik, amely félig rugalmas és félkemény.

Az alvófelület mérete kb 120 cm X 210 cm. 

Az ágy funkciót az Automata rendszer biztosítja. Nagyon egyszerű megoldás, és megvédi a padlót a karcolásoktól, mivel nem szükséges az alsó fiók kinyitása. Mindenkinek ajánlott, aki értékeli a kényelmet és a könnyű kezelhetőséget, különösen az idősek számára ajánljuk.

 

Hullámrugók

Ezek népszerű, széles körben használt rugók, amelyek vízszintes "cikk-cakk" alakúak, miközben függőlegesen ívesek. Kiváló minőségű habokkal kombinálva kellemes kényelmet és tartósságot nyújtanak.

 

Nagyon rugalmas hideghab

A poliuretán hab szerkezetének köszönhetően sokkal jobb testtartást, kényelmet és rugalmasságot (szellőzés és rugalmasságot) biztosít. A szokásos habhoz képest a rendkívül rugalmas habot sokkal nagyobb rugalmasság, és hosszabb élettartam jellemzi.

Ágyneműtároló

Könnyen nyitható és zárható szerkezetű tároló.

Háttámla profilhab

Ez a fajta töltés állandó rugalmasságot biztosít. Nem szükséges felrázni a megfelelő forma fenntartása érdekében.

 

A huzat színét a legördülő menüből választhatja ki.


A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm


A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatréKecinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást Kecretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Szélesség (cm)
250
Mélység (cm)
162
Magasság (cm)
87
Ágyazható
igen
Ágyrendszer típusa
Automata
Cikkszám
KBSKAK16
A vásárlás után járó pontok
19 185 Ft
Easy Clean technológia
A modell rendelhető Smart szövetekkel, melyek nagyon könnyen, vízzel tisztítható Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.
EASY CLEAN
A technológia megkönnyíti a szövetek tisztítását A szövet kikészítése nanorészecskéken alapul, amelyek összetétele nagyon hatékonyan gátolja a szennyeződés behatolását. 
Ennek eredményeként a legnehezebb foltok tisztítószerek nélkül is eltávolíthatók. Az EASY CLEAN technológiával a foltokat egyszerűen vízzel vagy szappanos vízzel lehet eltávolítani. Ketchup, kávé vagy akár tollfoltok könnyen eltávolíthatók. Easy Clean technológia bemutató:
VÍZLEPERGETŐ
technológia, amely megakadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását
A szövetet speciális védőfóliával vonják be, amely vízálló réteget hoz létre, amely véd a folyadékok gyors felszívódása ellen. Ahelyett, hogy azonnal felszívódna, a víz kondenzálódik az anyag felületén.
Ez időt ad arra, hogy puha ruhával vagy papírtörlővel finoman töröljük le a kiömlött folyadékot. Vízlepergető szövet bemutató:

KISÁLLAT-BARÁT A SOLAR kollekció ötvözi az EASY CLEAN és a PET FRIENDLY funkcionalitást.
Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az állatok szőrének egyszerű eltávolítását, miközben megakadályozzák, hogy azok behatoljanak az anyagba.