Kanapébolt - az online kanapéáruház

Design fotel Tokió FEKETE BŐR / világos dió

Design fotel Tokió FEKETE BŐR / világos dió
Tokió fotel fekete bőr világos dió szemből
Tokió fotel fekete bőr világos dió oldal

A Tokió design fotel felvidít időtlen megjelenésével, nem lehet mellette közömbösen elmenni, melyet Eames Lounge Chair tervezése ihletett. 

Részletek

A fotel ülése a legmagasabb minőségű olasz bőrből van kárpitozva. A Tokió fotel a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti. Tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a hagyományos belső terekhez.

Alap - forgatható, porszórt acél (fekete)

 

Fotel mérete:
Magasság: 91 cm
Szélesség: 63 cm
Ülés mélysége: 53 cm
Ülésmagasság: 48 cm
Alap: porral bevont acél / forgó
Kartámaszok: igen
Ülés: Kárpitozott
Üléshuzat: olasz bőr

A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm. A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatrészeinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Szélesség
63
Magasság
91
Cikkszám
KBTOKF1
A vásárlás után járó pontok
22 500 Ft