Kanapébolt - az online kanapéáruház

Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes
367 740 Ft

Prémium kanapé 3 személyes

Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes
Prémium kanapé 3 személyes

Fantázia és kényelem a szavak, melyekkel a Prémium kanapéágy leírható. A Prémium kanapét az ülés és az alvás nagyfokú kényelme jellemzi. A kényelmet a Lux-rendsuer garantálja. A háttámla eredeti varrása dinamikussá teszi a szófát, ezért tökéletes a modern enteriőrökhöz is. Gyönyörűen mutat a zöld és a kék árnyalataiban, valamint a visszafogott szürke és bézs színeiben is.


Egyedi karaktert kölcsönözhetünk a láb színének változtatásával.


>>a modell SZÍNVÁLASZTÉKA ide kattinva<<

Változat
Kategória
Szélesség (cm)
Magasság (cm)
Ágyazható
Ágyrendszer típusa
367 740 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Prémium kinyitható kanapé kényelmét az egyedi fejleszésű fejlesztésű LUX rendszer garantálja, amely ötvözi a bonell rugókat, a hullámrugókat és a rendkívül rugalmas habot. A széles lábak stabilitással és fenségi jelleggelruházzák fel.

Rendelhető Smart szövetekkel, melyek Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, valamint Magic Home szövetekkel is, melyek ugyancsak vízzel könnyen tisztítható ( Easy Water Clean), vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Vendégágy

Ez a modell "vendégággyal" rendelkezik (a fotel nem ágyazható). Ez azt jelenti, hogy a lent dedikált mechanizmus segítségével egy alvófelületet hozhat létre az alváshoz. Fontos, hogy a teljes felület hasonló rugalmassággal rendelkezik, amely félig rugalmas és félkemény.

Az alvófelület mérete kb 120 cm X 195 cm. 

 

Fali automata / Click-Clack rendszer

Az ágy funkciót a "Fali Automata" vagy "Click-Clack" rendszer biztosítja. Az automata gép lehetővé teszi a bútorok falhoz helyezését, illetve a vendégágy kinyitását anélkül, hogy a háttámlát elmozdítanánk a faltól. A kinyitható kanapét az ülés felemelésével nyithatjuk ki, amíg meghalljuk a jellegzetes kattanó hangot. Egy speciális mechanizmus egy pillanat alatt előre billenti a kanapé mozgatható részét.

Ágyneműtároló

Könnyen nyitható és zárható szerkezetű tároló.

Lux rendszer

Három réteg speciális kombinációja: hullmrugó, bonell rugó és hideghab. Ez az innovatív megoldás jelentősen javítja a pihenés, az alvás minőségét és a bútorok tartósságát. Az ellenálló képesség hasonló a zsákrugókhoz

Hullámrugók

Ezek népszerű, széles körben használt rugók, amelyek vízszintes "cikk-cakk" alakúak, miközben függőlegesen ívesek. Kiváló minőségű habokkal kombinálva kellemes kényelmet és tartósságot nyújtanak.

 

Bonell rugózat

Hagyományos, évtizedek óta használt rugórendszer, melyet a tartósság és a merev csatlakozások jellemeznek.

Komforthab

A habot nagy kényelem, rugalmasság és viszonylag nagy keménység, ugyanakkor a tartósság és az ellenállás jellemzi.

Nagyon rugalmas hideghab

A poliuretán hab szerkezetének köszönhetően sokkal jobb testtartást, kényelmet és rugalmasságot (szellőzés és rugalmasságot) biztosít. A szokásos habhoz képest a rendkívül rugalmas habot sokkal nagyobb rugalmasság, és hosszabb élettartam jellemzi.


Az árak megjelenítéséhez kérjük válasszon változatot, illetve kategóriát.

A huzat színét a legördülő menüből választhatja ki.


>>a modell SZÍNVÁLASZTÉKA ide kattinva<<

 


A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm

A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatréKecinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást Kecretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Szélesség (cm)
227
Mélység (cm)
88
Magasság (cm)
91
Ágyazható
igen
Ágyrendszer típusa
Wall-System Click-Clack
Cikkszám
KBPREM4
A vásárlás után járó pontok
18 387 Ft
Easy Clean technológia
A modell rendelhető Smart szövetekkel, melyek nagyon könnyen, vízzel tisztítható Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.
EASY CLEAN
A technológia megkönnyíti a szövetek tisztítását A szövet kikészítése nanoréKeccskéken alapul, amelyek ösKectétele nagyon hatékonyan gátolja a Kecnnyeződés behatolását. 
Ennek eredményeként a legnehezebb foltok tisztítóKecrek nélkül is eltávolíthatók. Az EASY CLEAN technológiával a foltokat egyKecrűen vízzel vagy szappanos vízzel lehet eltávolítani. Ketchup, kávé vagy akár tollfoltok könnyen eltávolíthatók. Easy Clean technológia bemutató:
VÍZLEPERGETŐ
technológia, amely megakadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását
A szövetet speciális védőfóliával vonják be, amely vízálló réteget hoz létre, amely véd a folyadékok gyors felszívódása ellen. Ahelyett, hogy azonnal felszívódna, a víz kondenzálódik az anyag felületén.
Ez időt ad arra, hogy puha ruhával vagy papírtörlővel finoman töröljük le a kiömlött folyadékot. Vízlepergető szövet bemutató:

KISÁLLAT-BARÁT A SOLAR kollekció ötvözi az EASY CLEAN és a PET FRIENDLY funkcionalitást.
Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az állatok szőrének egyKecrű eltávolítását, miközben megakadályozzák, hogy azok behatoljanak az anyagba.

Magic Home technológia

A modell rendelhető Magic Home szövetekkel is, melyek ugyancsak vízzel könnyen tisztítható ( Easy Water Clean), vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

MAGIC HOME TECHNOLOGIES

A MAGIC HOME a Fargotex Group innovatív technológiai platformja.

Kiváló minőségű textíliákat készítenek csúcstechnológia felhasználásával. Ez mindenre kiterjed, az egyKecrű tisztítástól kezdve a víztaszító képességen át, lángállóságra. Folyamatosan fejlesztik a Magic Home platformot és intelligens megoldásokat hoznak létre, előre látva az ügyfeleik igényeit.

EASY WATER CLEANING A gyártási szakaszban a szálakat speciális molekulákkal vonják be, amelyek védik a szövetet a piszoktól. Ennek köszönhetően az ösKecs folt gyorsan és hatékonyan megtisztul.

VÍZLEPERGETŐ
A szövet speciális hidrofób bevonattal való hatékony bevonásának technológiája
akadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását, cseppeket hagyva az anyag felületén.
KISÁLLAT-BARÁT
Az ebbe a csoportba tartozó termékeken speciális laboratóriumi vizsgálatokat végeztek a kopás ellenőrzésére a kaparás okozta elszakadás megelőzése érdekében. Nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók.
TŰZÁLLÓ
A tűzbiztonságot növelő technológia. A szövet megfelel
lángállósági előírásoknak, ezáltal minimalizálva a tűz terjedését.
CIGARETTE TEST-PN-EN 1021-1: 2014-12