Kanapébolt - az online kanapéáruház

Prémium bársony kanapéágy mályva színben
Prémium bársony kanapéágy mályva színben
289 987 Ft

Prémium bársony kanapéágy mályva színben

Prémium bársony kanapéágy mályva színben
Prémium bársony kanapéágy mályva színben

Fantázia és kényelem a szavak, melyekkel a Prémium kanapéágy leírható. A Prémium kanapét az ülés és az alvás nagyfokú kényelme jellemzi. A kényelmet a Lux-rendsuer garantálja. A háttámla eredeti varrása dinamikussá teszi a szófát, ezért tökéletes a modern enteriőrökhöz is. Gyönyörűen mutat a zöld és a kék árnyalataiban, valamint a visszafogott szürke és bézs színeiben is.


Egyedi karaktert kölcsönözhetünk a láb színének változtatásával.


>>a modell SZÍNVÁLASZTÉKA ide kattinva<<

Változat
Kategória
Szélesség (cm)
Magasság (cm)
Ágyazható
Ágyrendszer típusa
289 987 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Prémium kinyitható kanapé kényelmét az egyedi fejleszésű fejlesztésű LUX rendszer garantálja, amely ötvözi a bonell rugókat, a hullámrugókat és a rendkívül rugalmas habot. A széles lábak stabilitással és fenségi jelleggelruházzák fel.

Rendelhető Smart szövetekkel, melyek Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, valamint Magic Home szövetekkel is, melyek ugyancsak vízzel könnyen tisztítható ( Easy Water Clean), vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Vendégágy

Ez a modell "vendégággyal" rendelkezik (a fotel nem ágyazható). Ez azt jelenti, hogy a lent dedikált mechanizmus segítségével egy alvófelületet hozhat létre az alváshoz. Fontos, hogy a teljes felület hasonló rugalmassággal rendelkezik, amely félig rugalmas és félkemény.

Az alvófelület mérete kb 120 cm X 195 cm. 

 

Fali automata / Click-Clack rendszer

Az ágy funkciót a "Fali Automata" vagy "Click-Clack" rendszer biztosítja. Az automata gép lehetővé teszi a bútorok falhoz helyezését, illetve a vendégágy kinyitását anélkül, hogy a háttámlát elmozdítanánk a faltól. A kinyitható kanapét az ülés felemelésével nyithatjuk ki, amíg meghalljuk a jellegzetes kattanó hangot. Egy speciális mechanizmus egy pillanat alatt előre billenti a kanapé mozgatható részét.

Ágyneműtároló

Könnyen nyitható és zárható szerkezetű tároló.

Lux rendszer

Három réteg speciális kombinációja: hullmrugó, bonell rugó és hideghab. Ez az innovatív megoldás jelentősen javítja a pihenés, az alvás minőségét és a bútorok tartósságát. Az ellenálló képesség hasonló a zsákrugókhoz

Hullámrugók

Ezek népszerű, széles körben használt rugók, amelyek vízszintes "cikk-cakk" alakúak, miközben függőlegesen ívesek. Kiváló minőségű habokkal kombinálva kellemes kényelmet és tartósságot nyújtanak.

 

Bonell rugózat

Hagyományos, évtizedek óta használt rugórendszer, melyet a tartósság és a merev csatlakozások jellemeznek.

Komforthab

A habot nagy kényelem, rugalmasság és viszonylag nagy keménység, ugyanakkor a tartósság és az ellenállás jellemzi.

Nagyon rugalmas hideghab

A poliuretán hab szerkezetének köszönhetően sokkal jobb testtartást, kényelmet és rugalmasságot (szellőzés és rugalmasságot) biztosít. A szokásos habhoz képest a rendkívül rugalmas habot sokkal nagyobb rugalmasság, és hosszabb élettartam jellemzi.


Az árak megjelenítéséhez kérjük válasszon változatot, illetve kategóriát.

A huzat színét a legördülő menüből választhatja ki.


>>a modell SZÍNVÁLASZTÉKA ide kattinva<<

 


A feltüntetett méretek toleranciája elemenként: ±1-4 cm

A fotók szemléltető jellegűek, nem feltétlenül az adott elemről készültek, az ülőgarnitúra modelljének jellegzetes tulajdonságait mutatják be. A bútorok alkatréKecinek, színének és méreteinek, illetve nevének (akár gyártó általi) változtatási jogát minden esetben fenntartjuk. A képeken látható bútorok árai a dekorációkat és kiegészítőket nem tartalmazzák. Egyes bútorokat számítógépes tervezőprogrammal készített képpel ábrázolunk. A képeken látható színek és anyagok eltérhetnek a valóságban. Nem garantáljuk a mintás szövetek tökéletes egyezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást Kecretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk.

Adatok
Választott szín
Fancy 56
Szélesség (cm)
227
Mélység (cm)
88
Magasság (cm)
91
Ágyazható
igen
Ágyrendszer típusa
Wall-System Click-Clack
Cikkszám
KBPREM7
A vásárlás után járó pontok
14 499 Ft
Easy Clean technológia
A modell rendelhető Smart szövetekkel, melyek nagyon könnyen, vízzel tisztítható Easy Clean, vízlepergető és tűzálló tulajdonságú kárpitok, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.
EASY CLEAN
A technológia megkönnyíti a szövetek tisztítását A szövet kikészítése nanoréKeccskéken alapul, amelyek ösKectétele nagyon hatékonyan gátolja a Kecnnyeződés behatolását. 
Ennek eredményeként a legnehezebb foltok tisztítóKecrek nélkül is eltávolíthatók. Az EASY CLEAN technológiával a foltokat egyKecrűen vízzel vagy szappanos vízzel lehet eltávolítani. Ketchup, kávé vagy akár tollfoltok könnyen eltávolíthatók. Easy Clean technológia bemutató:
VÍZLEPERGETŐ
technológia, amely megakadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását
A szövetet speciális védőfóliával vonják be, amely vízálló réteget hoz létre, amely véd a folyadékok gyors felszívódása ellen. Ahelyett, hogy azonnal felszívódna, a víz kondenzálódik az anyag felületén.
Ez időt ad arra, hogy puha ruhával vagy papírtörlővel finoman töröljük le a kiömlött folyadékot. Vízlepergető szövet bemutató:

KISÁLLAT-BARÁT A SOLAR kollekció ötvözi az EASY CLEAN és a PET FRIENDLY funkcionalitást.
Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az állatok szőrének egyKecrű eltávolítását, miközben megakadályozzák, hogy azok behatoljanak az anyagba.

Magic Home technológia

A modell rendelhető Magic Home szövetekkel is, melyek ugyancsak vízzel könnyen tisztítható ( Easy Water Clean), vízlepergető, tűzgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve bizonyos szöveteket kifejezetten házikedvencek figyelembevételével fejlesztettek ki.

MAGIC HOME TECHNOLOGIES

A MAGIC HOME a Fargotex Group innovatív technológiai platformja.

Kiváló minőségű textíliákat készítenek csúcstechnológia felhasználásával. Ez mindenre kiterjed, az egyKecrű tisztítástól kezdve a víztaszító képességen át, lángállóságra. Folyamatosan fejlesztik a Magic Home platformot és intelligens megoldásokat hoznak létre, előre látva az ügyfeleik igényeit.

EASY WATER CLEANING A gyártási szakaszban a szálakat speciális molekulákkal vonják be, amelyek védik a szövetet a piszoktól. Ennek köszönhetően az ösKecs folt gyorsan és hatékonyan megtisztul.

VÍZLEPERGETŐ
A szövet speciális hidrofób bevonattal való hatékony bevonásának technológiája
akadályozza a kiömlött folyadékok felszívódását, cseppeket hagyva az anyag felületén.
KISÁLLAT-BARÁT
Az ebbe a csoportba tartozó termékeken speciális laboratóriumi vizsgálatokat végeztek a kopás ellenőrzésére a kaparás okozta elszakadás megelőzése érdekében. Nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók.
TŰZÁLLÓ
A tűzbiztonságot növelő technológia. A szövet megfelel
lángállósági előírásoknak, ezáltal minimalizálva a tűz terjedését.
CIGARETTE TEST-PN-EN 1021-1: 2014-12